110alon
שומרים על הגוף שומרים על הגוף
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 379890

היה לי שבר בשורש כף היד והעדפתי גבס מניתוח, אני יכול לעשות ניתוח אחרי הרבה זמן?

ליאור בן 20 | כתב את השאלה ב-31/03/24 בשעה 12:08

היה לי שבר בשורש כףהיד לפני 8 חודשים בהתחלה אמרו לי שאני צריך ניתוח העדפתי שלא עשו לי רק גבס במשך 4 שבועות אחרי שהורדתי את הגבס השבר לא התאחה טוב וזה נהיה טיפה לא סימטרי באיזור הכף היד אני כבר 7 חודשים דיי מתפקד טוב אבל לא מושלם כמו שהייתי אני עדיין מרגיש הגבלה בתנועות ממש בקטנה חשוב לציין לא עשיתי פיזיותרפיה עכשיו אני מרגיש מידי פעם כאבים ממש קטנים מה שרציתי לשאול זה האם אני יכול לעשות ניתוח גם אחרי מלא זמן כדי שהכף יד תוכל לחזור להיות מושלמת כמו שהייתה אשמח לתגובות עוזרת תודה רבה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות