8alon
מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380316

יש לי פטור דת מהצבא ומתלבטת אם לבטל את הפטור ולהתגייס, מה דעתכם?

אנונימי בת 19 | כתבה את השאלה ב-10/04/24 בשעה 16:41

יש לי פטור אני ממש רוצה להתגייס אבל אני מיתלבטת מיכמה סיבות מיבחינת הגיל אני עוד מעט בת 20. ואני חוששת שיקח הרבה זמן לתהליך של הביטול פטור. ומבחינת תפקיד אני לא מכירה ביכלל גדלתי בבית דתי תמיד רציתי להתגייס עד שאמא שלי לקחה אותי להוציא פטור כי היא נגד צבא בסוף החלטתי לא להתגייס היה לי קשה להחליט להתגייס כי הסביבה שלי נגד צבא הם הורידו אותי מהראיון לבטל את הפטור ורק הלחיצו אותי. עכשיו אני עדין רוצה להתגייס אני מרגישה שאני חייבת לעשות את זה אפילו שזה מאוחר ואני יודעת שיכול ליהיות שיהיה לי קשה אבל אני כול יום מיצטערת על זה שאני לא בצבא ואני יודעת שגם בעתיד אני יצטער על זה. אשמח לשמוע מימכם אם להתגייס?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות