12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380375

כמה אנשים מתים בזוגיות מאושרת, עם בן או בת הזוג שהתחתנו והקימו משפחה לראשונה?

סקרן+ בן 21 | כתב את השאלה ב-11/04/24 בשעה 18:48

הכוונה שלי היא כמה אנשים מתחילים למות בזוגיות שאיתם הם התחתנו או הקימו משפחה לראשונה.
אם הם אי פעם היו גרושים או שאלה לא הנישואים הראשונים או שהיו להם ילדים במסגרת אחרת זה לא נחשב.
נגדיר גם שזוגיות מאושרת היא אחת ללא אלימות במשפחה ושלא היו בה בגידות .
יש עוד פקטורים שיש להכליל כדי שזו תיהיה זוגיות מאושרת אבל קשה יהיה מאוד לענות על השאלה .
אני שואל את זה כי לא הצלחתי למצוא שום תשובה כלשהי העונה על השאלה הזאת והאחוז כנראה קטן.
אז בתנאים האלה כמה אנשים באמת מתים בזוגיות מאושרת?
בבקשה אני שואל את זה כי אני סקרן ולא כי אני חושב שאי אפשר לחיות חיים מאושרים בתנאים אחרים אין דרך נכונה וחד משמעית לחיות את החיים או את חיי הזוגיות שלכם זה לא מה שאני בה להתייחס אליו.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות