8alon
מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380448

יש לי הפרעות קשב והתגייסתי לתצפיתנית, כדאי ללכת לרופא צבאי ולנסות לצאת מהתפקיד?

רפונזל בת 18 | כתבה את השאלה ב-14/04/24 בשעה 11:48

התגייסתי ביום שלישי ואני תצפיתנית. יש לי הפרעות קשב וריכוז וצהל מודעים לזה, פשוט להם כתוב שזה לא ברמה שמפריעה לתפקוד שלי, גם יש לי 2 בקשב מתמשך מתוך 5. הלכתי לקצין מיון בבקום והוא לא הסכים להוציא כי לטענתו הנתונים שלי עומדים במה שתצפיתנית צריכה והוא אמר לי לבקש מהחופלות בטירונות הפנייה לרופא ושאם הרופא יראה שבאמת ההפרעות קשב לי חמורות ברמה שאני לא יכולה להיות בתצפי אז יוציאו אותי מהתפקיד וישלחו אותי לקצין מיון. עכשיו הקטע הוא שאני מפחדת להידפק בתפקיד אחר יותר גרוע, כי תצפי זה דיי חרא, אבל זה לא כזה נורא כי יכול להיות יותר גרוע נגיד הטכני. אז אני לא יודעת, מפחדת שיציעו לי משהו יותר גרוע. ואני יודעת שוואנס אני בקורס יהיה לי קשה מאוד לצאת, ובטח ובטח אחרי הכניסה לתפקיד אז הטירונות זה הזמן אפ אני רוצה. התפקיד שאני רוצה זה בכלל תפקיד שמדריכים מתנדבים מחול, אבל לא יודעת אם יציעו לי אותו בכלל. עכשיו אני יודעת שזה גם תלוי בנתונים שלי, אז הנתונים שלי טובים בסך הכל אז לא אמורים להיות הרבה דברים שחסומים לי, הבעיה היא שכפי שניתן לראות לא באמת ככ אכפת לצהל איך הנתונים שלי, הם פשןט צריכים מלא תצפי. טוב אז מה לעשות? לנסות לצאת מהתצפי דרך ההפרעות קשב כי יש סיכוי שיתנו לי אבל להסתכן בזה שאקבל יותר גרוע, או כבר להישאר בתצפי?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות