8alon
מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380522

קיבלתי הת״ש 4 ומתחרט על זה, אני לבד ואין לי אנשים לדבר איתם, איך להוריד את התש?

הפיל בן 18 | כתב את השאלה ב-16/04/24 בשעה 19:22

היי , לא מזמן קיבלתי התש 4 , לפני חודש בערך , ועכשיו כשהגעתי ליומיות אני מרגיש כמה קשה הטעות שעשיתי ואני כל כך מתחרט על ההחלטה הזאת , אני לבד במשרד ככה שאין לי כל כך אנשים לדבר איתם , אני 4 חודשים בצבא לא התגייסתי לפני הרבה זמן ורציתי לשאול אם מישהו באמת הצליח לבטל התש 4 ולהוריד אותו גם בלי הטמטום של הלחכות חצי שנה , ביקשתי כבר קבן ויקבע לי שיחה עם הקבנית שהיא נתנה לי את התש 4 מה שכן לפי מה שסיפרתי לה והכול היא עדיין חשבה שעדיף לי בסיס סגור בשביל להיות יותר רחוק מהבית ומהצרות שאמרתי לה אבל היא עדיין המליצה על יומיות ואני מבין כמה היא צדקה עכשיו . אם מישהו פה עבר תהליך של הורדת ת״ש 4 בלי לחכות חצי שנה , אפילו אחרי שלושה חודשים משהו ויכול לעזור לי, אני יעשה הכול בשביל להוריד את התש 4 הזה ולהיות יותר מרוחק מהבית

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות