8alon
מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380583

נשאר לי פחות משנה לשירות ולא רוצה להמשיך, השירות לא משמעותי, מה לעשות?

תגידיגח בת 19 | כתבה את השאלה ב-18/04/24 בשעה 15:11

היי בקצרה נשאר לי פחות משנה בצבא אבל אני לא רוצה להמשיך, השירות לא משמעותי בעיניי, לא מממשת את היכולות שלי בכלל , רוב הזמן בלי עבודה ויושבת שעות בטלפון או צובעת דפי צביעה.
לא מתחברת לאנשים שאיתי במשרד. לא מוצאת את עצמי חברתית.
לא אוהבת את המקום עצמו, מכל הבחינות.
מתקשה מאוד עם השעות, לא מצדיקות את עצמן בייחוס לכמות העבודה.
לא יכולה לעבור למקום אחר כי כבר עשיתי פסילת מקצוע.
אני כל יום קמה בלי סיבה. אין טעם אין משמעות לדבר הזה. הדבר היחיד שאני מחכה לו זה הארוחת צהריים והשעת יציאה. השבוע עוד לא התחיל ואני כבר מחכה לסופש שוב.
מה הייתם עושים במקומי? אני רוצה לצאת ולעשות שירות לאומי במקום. אפילו לעשות שנתיים שוב פעם.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות