14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380638

כל הזמן מפיל ושופך דברים, נמאס לי מהטעות הזאת, איך להיות זהיר ואחראי בגילי?

מנסה להיות אחראי בן 13 | כתב את השאלה ב-21/04/24 בשעה 17:13

למה כל פעם אני מפיל דברים או שופך דברים?? זה בטעות!!!
נמאס לי מהטעות הזאת, אי אפשר להשתלט עליה!!!!!
אתמול טסתי לפראג, היום רציתי להכין מנה חמה, פתחתי את שקית התיבול והכל נשפך לי בטעות!!!!!
עכשיו אני מפחד שהמנה חמה תהיה מגעילה בדיוק כמו החיקוי המגעיל הזה מרמי לוי ואני אצטרך לקנות מהסופר ליד המלון, וגם זה יהיה מגעיל כמו מרמי לוי!
מנה חמה זה נודלס הבקר הכי טוב שטעמתי בחיים ולעולם ועד אאהב את זה, אבל אני לא חושב שהנודלס בקר האחרים טעימים כמו מנה חמה!
וגם בבית אני תמיד מפיל שלטים של הטלוויזיה ושל פרטנר!!!
איך אפשר להיות זהיר ואחראי אם אני בן 13??
אני ממש רוצה להיות כמו המבוגרים!! רק מבוגרים זהירים ואחראים ואני לא, אני סתם מקנא בהם בגלל מה שאני!!! אני לא זהיר!!!!!!
איך אפשר להיות זהיר ואחראי בגיל 13, בלי להפיל או לשפוך דברים????

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות