14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380698

מפחד להחשיב אנשים חברים ושלא יחשיבו אותי חבר, הפחד מונע ממני ליצור קשרים, עצות?

סתם מישהו בן 17 | כתב את השאלה ב-22/04/24 בשעה 12:44

אני מפחד להחשיב אנשים כחברים, ושהם לא יחשיבו אותי כחבר .. זה קרה וזה צילק אותי קצת. אז עכשיו קשה לי ליצור חברים חדשים... גם אם אני מתחבר לאנשים. קשה לי להפוך לממש"חבר" שלהם, וקשה לי לדבר עם חברים שכבר יש לי בוואצפ בחוץ לקבוצה שלנו. מפחיד אותי שאני אחפור. ושאני אהיה היחיד שייצור שיחות, וגם אני לא יודע איך אני אצליח לשמור על קשר עם חברים בצבא. בגלל שקשה לי לדבר איתם אחד על אחד .. אני לא יודע למה אבל זה נותן לי חרדה "מה אם הם יחשבו שזה מוזר שאני מתקשר" אני יודע שכל הפחדים האלה זה מפגר. וזה מונע ממני ליצור קשרים חדשים, ומקשה עלי לשמר אותם .. אבל אני לא יודע מה לעשות .. אני צריך עצות שיעזרו לי להתגבר על המצב הזה. אני יודע שהמצב קצת מורכב וחסר היגיון, תודה לעונים

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות