12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380972

החליט להיפרד וחזר לגור עם האקסית אבל מכחיש את זה, יש סיכוי שהוא רוצה לנקום בה?

אנינמית בת 26 | כתבה את השאלה ב-30/04/24 בשעה 17:17

ידעתי את זה רק אחרי שנפרד ממני ועבר לגור איתה הוא לא סיפר את כל זה חקרתי וידעתי את כל האמת. היינו 4 חודשים ואני יודעת שהייתה שם אהבה הוא לא שיקר הוא באמת אהב אותי אבל כנראה לא שכח את האקסית, הוא היה איתה חצי שנה היא גרושה פעמיים עם 4 ילדים, הוא בן 26 רווק בלי ילדים כמוני,ששאלתי אליה הוא סיפר לי שהיא פגע בו ממש לקח ממנו כהלוואה יותר מ50אלף ובגדה בו בקיצור שיחקה בו והייתה לי הרגשה שהוא רוצה לנקום בה למרות שהכחיש, חודש אחרון הוא התחיל להתרחק ורצה הפסקה נתתי לו את הזמן שהוא צריך וכששאלתי אותו מה הוא החליט אמר לי שהוא רוצה אותי ולא רוצה לאבד אותי ושמחר יבוא לבקש ממני סליחה עם פרחים ונמשיך מאיפה שעצרנו אמרתי בסדר ויום למחרת רבנו בטלפון ונפרד ממני שהלכתי לדירה שלו הוא לא היה שם וחיכיתי לו בדירה שלו ולא חזר יום למחרת הבנתי שהוא הלך לעבודה אז חזרתי לבית שלי, שבוע אחרי הלכתי שוב לדירה שלו הוא לקח את הדברים שלו ועבר לגור איתה, שאלתי אותו אם הוא חזר אלייה הוא הכחיש אני יודעת שכן כי ראיתי אותו נכנס לדירה שלה. מאז אנחנו בנתק לא רצה להפגש ולהפרד כמו שצריך ששאלתי ענה כי קשה לו להפרד ממני פנים מול פנים. השאלה למה הוא לא אומר לי את האמת שחזר אלייה, האם יש סיכוי שהוא רוצה לנקום בה ולחזור אליי או הוא סתם לא רוצה לפגוע בי אל תגידו לי תמשיכי הלאה תעזבי אותו וכו' כי זה לא השאלה תודה מראש לעונים

כנראה הוא רוצה להחזיר לה ויחזור אלייך

הוא אוהב אותה ורוצה להיות איתה למרות כל מעשתה לו

הוא אוהב אותה ולא רצה לפגןע בך בגלל זה לא סיפר לך שחזרו

הוא לא יחזור

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות