12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 381033

גיליתי שהבת זוג שיקרה לי והעבירה לי מחלת מין מגבר שהייתה איתו, איך להמשיך מכאן?

איתן בן 26 | כתב את השאלה ב-30/04/24 בשעה 20:33

עכשיו גיליתי משהו מעניין ביותר לגבי הבת זוג שלי.
היא שיקרה לי לגבי העבר המיני שלה.
איך זה משפיע עליי? היא העבירה לי מחלת מין מגבר שהייתה איתו לפניי או אפילו בזמן שהיא איתי לא יודע.

המידע הזה זעזע אותי בצורה פסיכית לגמרי.
אני ממש בסערת רגשות. אני לא יודע איך להמשיך מכאן. לא יודע.
אני פגוע ממש. נשבר לי הלב. אני מרגיש שאין לי רגשות יותר לנשים. זהו. לא אסמוך על אף אחת יותר לעולם. למה אני תמיד מושך אליי את הפצועות האלה? למה? אני לא גבר בשביל למשוך אליי אישה שתכבד אותי?

היא שיקרה לי ששאלתי אותה לגבי האם היא הייתה עם בן דוד אני מתכוון לשוודי, המבין יבין
אני גיליתי בדיעבד שחיטטתי לה בטלפון שהיא שיקרה לי.
היא שכבה איתו לפניי שהייתה איתי אבל היא נפגשה איתו לפני שבוע, היא לא אמרה לי. היא לא אמרה לי שהוא כביכול אקס שלה. היא שיקרה לי. היא שיקרה לי.

היא העבירה לי מחלת מין ממנו כשהם היו יחד. קונדילומה.
אנחנו גרים יחד ותמיד הייתה לי הרגשה מוזרה לגביה לאחרונה מאז שעברנו לגור יחד.

היו כול מיני סימנים כאלו כמו; להזיז את הטלפון לצד שיהיה יושבת לידי כשאני נוהג כדי שלא אראה את המסך.
שומרת על הטלפון שלה גם.
אני מרגיש אידיוט.
מרגיש שרימו אותי.
אני מרגיש מנוצל.
מרגיש לא מספיק גבר ובאלי לבכות.
אני חושב שהיא נמשכת אליו יותר והיא איתי כדי שאהיה "שותף שלה".
אני תמיד יוזם את היחסים ביננו וזה גרם לי להבין שהיא לא בקטע. היא "נותנת" לי כדי להרגיע אותי.
אני במקום הכי נמוך שלי בחיים בגללה. אני מרגיש אפס. אני רוצה לקבור את עצמי באדמה.
איך אני אסמוך על נשים ככה?
אין לי אמון בבחורה הזו וכל רגש אליה נעלם לי. אני רואה את כל הדברים שהיא עושה עבורי כסתם דברים. אני חושב שהיא ניצלה אותי אני מרגיש טיפש שלא הקשבת לתחושות בטן שלי. עכשיו אני צריך לחזור לגור אצל ההורים עם הזנב בין הרגליים.
מה לעשות עכשיו?
יש לי התחייבות בדירה. אנחנו גרים בשכירות. מה יהיה עכשיו? כמו כלב אחזור עם הזנב בין הרגליים להורים?
אני לא מאשים אותה אני מאשים את עצמי שלא ראיתי את זה. אני מאשים את עצמי שאני לא גבר מספיק וכנראה זה מגיע לי.
אני מאשים את עצמי כי אני סמרטוט רצפה.
איך אני ממשיך מכאן איך?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (10) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות