5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 381165

לא יכולה לאפשר לבן זוג לרדת לי, לא מצליחה לשחרר ומשהו מרתיע אותי, מה לעשות?

אנונימי בת 22 | כתבה את השאלה ב-03/05/24 בשעה 11:50

אני בזוגיות כבר זמן מה, והוא מאוד רוצה לרדת לי והעלה את זה כבר הרבה פעמים.
אני לא מצליחה לשחרר, משהו מרתיע אותי.
בתכלס, זה לא נראה האיבר הכי מזמין ואין לו ניחוחות וניל וכנראה שגם הטעם לא מטורף? קצת מרתיע אותי אולי שזה לא באמת יהיה נעים או כיף עבורו? לא יודעת.. תמיד חשבתי שזה קשור לפגיעה שעברתי בעבר, אבל את כל שאר המחסומים כבר שברתי. ורק את זה אני לא מסוגלת.
אשמח לשמוע דעות או עצות כי אני לא יודעת איך להתקדם. זה מרגיש כאילו כל אחת אחרת הכי אוהבת את זה בעולם, רק אני נרתעת?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות