14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 381185

נמשך למישהי מהאינטרנט והיא נמצאת בכל פנטזיה מינית שלי, זה חריג או סך הכל פנטזיה?

ג.ט בן 17 | כתב את השאלה ב-03/05/24 בשעה 13:48

שלום לכולם. מקווה שתענו כמה שיותר מהר !
אני בן 17 וחצי רווק. יש אישה מהאינטרנט מחוץ לארץ שיכול להיות שהיא כוכבת פורנו או משהו כזה שאני מאוד נמשך אליה מינית . היא מעוררת אותי וכל פנטזיה מינית שלי היא נמצאת שם
אבל זה לא מה שרציתי לשאול, מה שרציתי לשאול הוא שנכון אני מדמייין את עצמי בסיטואציה מינית עם אותה אישה שאני נמשך אליה , אך יש לא מעט פעמים ולא מעט שאני מדמיין מישהו אחר שמקיים איתה יחסי מין ודופק אותה, אותו אדם אחר יכול להיות חבר או אדם שאני מכיר או אדם זר שאני מדמיין אותו מקיים יחסי מין עם אותה אישה שאני נמשך אליה מינית , אני ברוב הפעמים לא נמצא בסיטואציה , לפעמים צופה מהצד, אבל רוב הזמן אני פשוט מדמיין אותם מקיימים יחסי מין רק שתיהם .
ואפשר לומר שזה כמה אנשים ספציפים שאני מדמיין אותם מקיימים יחסי מין עם אותה אישה שאני נמשך אליה מינית..
אותם אנשים אלו אני לא נמשך אליהם או משהו , וניסיתי ונגעלתי , אני לא נמשך לגברים
אני לא מעט פעמים מדמיין בסיטואציות מיניות את אותו בן אדם זר או מוכר ספציפי בסיטואציה מינית עם אותה אישה שאני נמשך אליה מינית .. כמו שאני מדמיין סיטואציה מינית איתה , מה שמשתנה פה שיש מישהו אחר שעושה את זה וזה לא אני..מה זה אומר, זה חריג? או בסך הכול פנטזיית סטייה או פטיש מיני... כי נראה לי יש לא מעט אנשים שגם יש להם את תופעה זו .. אשמח לחוות דעת

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות