12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 48405

למה קשה לי למצוא זוגיות?

חיילון בן 19 | כתב את השאלה ב-08/11/14 בשעה 11:03

שלום לכולם, אני חייל כרגע. ויש לי בעיה שאשמח לקבל עזרה לגביה...
החברה האחרונה שהייתה לי זה היה לפני שנתיים. ומאז לא נכנסתי לזוגיות, זה די מפריע לי לאחרונה העניין הזה. אני משרת בתפקיד של יומיות ומגיע הביתה כל יום בסביבות 7-8 בערב, ואני די עסוק אפשר לומר. התחלתי ללמוד גיטרה בתקופה הזו, ואני גם משתדל לעשות כושר קבוע, כך שבאמצע שבוע אני לא יוצא בלילות בדרך כלל.. אבל בסופי שבוע אני כן יוצא לברים וכו', ומשום מה לא יוצא לי להכיר בנות.. אני קצת ביישן, אבל לא יותר מדי. אני כן רוקד, וצוחק עם כולם, אבל משהו לא הולך לי ואני לא מבין למה... אני נראה סבבה, יש לי מה לתת, בדרך כלל אני לא הולך ומתחיל עם בחורות באופן ישיר.. יכול להיות שזו גם בעיה. אבל עד עכשיו זה לא מנע ממני הרבה.
בכל מקרה, זה די מתסכל לראות מסביבך הרבה אנשים בזוגיות.. ולהיות לבד.
אני יודע שמן הסתם יש גם הרבה בנות במצב דומה לשלי.. אבל באמת שזה כבר מתחיל לתסתכל אותי. תמיד שמרתי על אופטימיות ולא ייחסתי לזה יותר מהחשיבות שצריך לייחס. השתדלתי להתעסק בדברים יותר חשובים, כמו לימודים, והתפקיד בצבא. אבל עכשיו הכל פתאום הופך חסר משמעות.. לא חשבתי שאהיה במצב כזה, בהתחלה היה לי טוב לבד, גיליתי את עצמי, התפתחתי, אבל עכשיו אני מרגיש שאני רוצה מישהו איתי שם... אשמח לעזרה כלשהי, אולי זה משהו שאני משדר? אני כבר לא יודע.. כי אני באמת חושב שיש בנות שהיו מעוניינות להכיר אותי. איך אוכל לשפר את המצב?
כל עצה תתקבל בברכה, תודה מראש (:

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות