14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 48745

אני בן אדם אפס... נמצאת בדיכאון כבר 3 שנים ולא מצליחה לקום לחלוטין!

מיואשת בת 17 | כתבה את השאלה ב-11/11/14 בשעה 13:03

אני רושמת עכשיו והעיניים שלי דומעות ,הפרצוף שלי אדום מבכי ואני מרגישה זוועה כי אני מרגישה ייאוש כ"כ גדול.
אני נמצאת בדיכאון כבר 3 שנים ולא מצליחה לצאת מזה.
לא רוצה לקום בבוקר,אין לי חשק לחיות בכלל..אני מרגישה זוועה!!!
הדיכאון נובע מבדידות,נפילות,חוויות קשות,חוסר בחברים.אני כ"כ בודדה והכל דווקא בתקופה שבה הכל הולך לכולם,גיל 17 זה הגיל שאמור להיות הכי כיפי ופורח. רק אצלי הכל חרא..
אני סובלת מחרדה חברתית קשה,קשה לי לדבר עם אנשים ,לא מצליחה להסתכל להם בעניים ותמיד חוששת מה הם יחשבו עליי.. שונאת את המשפחה שלי ונמנעת מלצאת למפגשים משפחתיים,שונאת את העולם הזה פשוט!!
אין לי ביטחון עצמי בשיט,אני נראת נורא ומכוערת גם מבפנים וגם מבחוץ!! לא יוצא לי לחייך ואני אפילו לא מצליחה לזייף חיוך. אין בי טיפה של אושר.הכל כבוי!!!
אני מרגישה אויר ,אני לא נמצאת בעדיפות אצל אף אחד,אין לי חברות או חברים שאני יכולה לפרוק בפניהם את כל התחושות שלי,אני פשוט שקופה.בנאדם אפס!! אף אחד לא מסתכל עליי בכלל..כמה שניסיתי להתחבר והייתי נחמדה ..אבל לא..אני לא מספיק משהו כנראה.
כל הזמן חושבת על המוות ומתה למות כבר..אני שומעת על פיגועים בזמן האחרון ומקנאה בהרוגים.. או אולי ביחס שהם מקבלים.לפחות מישהו שם לב אליהם..חושב עליהם ומתפלל לשלומם!! אם אני אמות את אף אחד זה לא יעניין!!
נמאס לי לפרוק על דפים,לעלות לגג הבניין ולדבר עם עצמי,עם אלוהים ..עם מישהו שהוא לא בשר ודם!! אני זקוקה רק לחיבוק ממישהו שבאמת אוהב אותי..שיגיד לי שהכל בסדר!! שאני טובה!!
אני מהלכת עם פרצוף חמוץ ולא מצליחה להשתחרר ממנו,אני פשוט "חתומה" כאדם דיכאוני..וכשאני מחייכת (בכח) זה אפילו כואב לי מרוב שאני לא רגילה..
היו פעמים שבהם הצלחתי לקום מעט,אבל שוב נפלתי..זה כל הזמן קורה-קמה טיפה אבל נופלת שוב פי 2..קמה מעט שוב אבל נופלת..ובפעם האח"כ זה נפילה גדולה יותר.פי 4 ..וכן הלאה..
אנשים לא מבינים מה עובר עליי,רואים בי כסנובית,קשוחה..אף אחד לא יסתכל עליי-בנים חושבים שאני יצורה וכל הזמן שופטים,שופטטיים..אין להם מושג מה עובר עליי בפנים.
הבנות מזלזלות בי..שזה יותר גרוע.
אני ממש אבל ממש מיואשת וחוששת מהעתיד,לא יודעת איך אסתדר בצבא ובחיים האלו בכלל..
חוטפת צעקות מההורים בלי סוף :
"איזה בת מטומטמת.כמו פגר"
"צעי כבר מהבועה שאת חייה בה"
"למה לא יצאת בן אדם נורמלי"
"איזה אפס של בן אדם"
"אין לי כח אלייך"
ועוד..ועוד..

זהו.
תודה.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (11) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות