5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 49141

גיליתי דברים מיניים ומזעזעים על השכבה שלי לשעבר, מה לעשות?

אנונימי בן 18 | כתב את השאלה ב-15/11/14 בשעה 22:01

אני מתגייס ממש בקרוב,בתחילת החודש שיהיה.
אני בחור די ביישן,ולא היה לי כל ניסיון עם בנות בכלל.
אפילו לא התנשקתי והכי רחוק שהיה זה חיבוק.
אני מת מפחד.
אבל מצד שני אני סקרן וחרמן והכל כמו כולם,אבל אני פשוט בן אדם אחר.
מצד שני אני בן אדם ממש טוב,מוכשר,ומיוחד ואנשים יכולים ממש לאהוב אותי.
אני פשוט זה שמונע מעצמי להנות מהחיים.
עכשיו אתמול דיברתי עם ידידה מהשכבה לשעבר,והיא סיפרה לי על מישהו שהוא גיי.
מילא זה,שהפתיע אותי,עכשיו איך הוא גילה שהוא גיי? מישהי מהכיתה שלו ירדה לו והוא לא אהב את זה בכלל ואז הוא התחיל להבין שהוא נמשך לגברים.
וגם גיליתי שכל הכיתה בגדה אחד בשנייה במערכות יחסים ושהיו שם סמים ובלאגנים.
והם כיתת מחוננים.
זה הכי מפתיע.
וגם ידעתי שכמה מהשכבה שלי פעם הזמינו זונה כנראה.
אבל הם כיתת ספורט והם חרא של אנשים.
אני באמת מתגרה מבנות,מהגוף,מהריח,ובכלל מהן,אבל לא מסוגל להתקרב,אני די בררן מדי,אני מפחד שיירד לי ממישהי בגלל שלמחרת היא תיראה לי פחות יפה.
ואני גם לחוץ ממגע,כי לא חוויתי בילדות מגע ולא קיבלתי חום ואהבה מאימא שלי ולכן אני עכשיו נרתע מזה.
אני רואה סקס כדבר רע מאוד,כי זה אשכרה להכניס איבר בתוך איבר ולהיות ערומים והכל ואיכס,לא יודע זה מלחיץ אותי.
גם נשיקות פעם זה נראה מגרה ממש ופעם זה נראה גועל נפש.
אני לא יודע מה לעשות.
איך תהיה לי אי פעם חברה ככה?
אני מבואס מהתחת.
והכי גרוע זה שאני ממש חולה על בנות,זה אומר שיש מלא בנות בכל מקום ואני מסתכל ומתגרה והכל ונמס מהיופי שלהן,כי יש בחורות מדהימות,מלא,אבל יש יותר מדי,כל כך הרבה,אין לי מושג מה אני עושה עם עצמי עכשיו.
אני יודע שאני מכניס את עצמי לסרטים אבל זה פשוט מלחיץ.
אני ממש סקרן מצד אחד לגלות איך זה לגעת בהן ובכלל כל האינטימיות מצד שני מפחד,מצד שלישי אני בכלל רוצה משהו רציני של חום ואהבה אמיתית,אבל מצד רביעי,מפחד,ולא מרגיש כזה מוכן.
מה גם שהצבא מתקרב ואני קיבלתי שיבוץ שממש לא מתאים לי ואני מנסה לערער ומקווה לטוב,וזה כשאני גם ככה לחוץ ממה שיהיה בצבא כי אין לי מושג מה יהיה.
מה עושים?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות