45alon
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 57780

איך אני אמורה להסתכל על בתי נישאת למישהו שמסב לה קושי ועצב? להתערב?

מודאגת בת 49 | כתבה את השאלה ב-30/01/15 בשעה 12:53

הארוס של בתי נפצע באורח קשה מאוד במבצע צוק איתן וכתוצאה מכך איבד את ראייתו והוא נמצא בשיקום ממושך וקשה על מנת שיחזור ללכת.
מדובר באמת בקסם של בחור שעשה רק טוב לבת שלי ובזכותו היא פרחה והייתה מאושרת עד הפציעה. תאריך החתונה שנקבע עוד לפני המבצע לתחילת הקיץ הולך וקרב ברגשות קשים מאוד וללא שמחה כלל...
הבת שלי- במקום שתשמח בהכנות לחתונה, שתתרגש ותחכה בקוצר רוח- היא מלווה ועוברת מבית חולים לבית חולים, משיקום לשיקום ומקושי אחד לקושי אחר.
היא נורא רוצה לפרק את החבילה ומרגישה שזה נורא כבד לה... אבל אין לה אומץ לעשות זאת.
איך אני, בתור אמא, אמורה להסתכל על בתי נישאת למישהו שמסב לה כל כך הרבה קושי ועצב? מה לעשות?? לדבר עם הבחור בעצמי או שאולי לא להתערב בכלל?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (21) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות