45alon
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 57850

החבר החדש גרוש וההורים שלי לא יאהבו לדעת, האם לספר בכל זאת?

אלין בת 26 | כתבה את השאלה ב-30/01/15 בשעה 18:50

חבר שלי (35) ואני חודש ביחד, הוא לא ישראלי
ההורים שלי מאד שמרנים והם לא יאהבו את זה שהוא היה פעם נשוי 3 שנים והתגרש (אין לו ילדים) הוא היה נגד הגירושים בכללת.. בנתיים החבאנו את העובדה הזאת מההורים שלי. סיפרנו רק על המשפחה שלו להורים שלי-סיפרנו שאבא שלו היה עם 3 נשים ןהתחתן פעמיים והביא ילדים מ3 נשים. את זה גם הם מאד לא אהבו ולפעמים הם אומרים לי להיות זהירה כי יכול להיות שהוא כמו אביו.
אני לא יודעת מה לעשות מצד אחד אני לא רוצה לשקר מצד שני אני לא יכולה לומר את האמת שהוא גרוש כי הם ישר ישפטו אותו לא יסכימו אפילו להכיר אותו ולהיות בקשר איתו. פעם אמא שלי שאלה אותי אם הוא היה נשוי ואמרתי שלא....היא אמרה שהוא יעוף מהבית אם כן.

מה לעשות?

לספר להורים מיד ולא להסתיר

לחכות עד שההורים יכירו אותו היטב ואז לספר

לא לספר זה -לא העסק שלהם בכלל

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות