45alon
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 58086

הילד שלי רוצה עגילים באוזניים אני לא מסכימה, האם אני קשוחה מדי איתו?

איילת בת 38 | כתבה את השאלה ב-01/02/15 בשעה 16:09

טוב אז ככה כבר כמה שבועות הילד שלי בן ה 13 רוצה עגילים באוזניים . הוא ילד טוב יושן בשעה שאני אומרת . עושה שעורים קודם כל ואחר כך משחק בפלייסטשין או משחקים או לא יודעת מה . ויושן בשעה 10

בדרך כלל הוא עושה מה שמבקשים ממנו אבל בתקופה אחרונה הוא מבקש כל הזמן עגילים באוזניים ואני לא מסכימה אני חושבת שזה לילדות ואני לא רוצה שהוא יקבל גם אזה זיהום באוזניים .

אחות שלי הגדולה אומרת לעשות לו כי הוא בסה"ך הכל ילד מאוד טוב וזה יראה עליו חמוד ולא איזה ערס . היא לוקחת את בנה בן ה 12 לעשות אז היא אמרה שהיא יכולה לקחת גם אותו

האם לוותר לו ?! , האם זה ביג דיל אני חייבת לציין לפני כמה שנים זה נכון רוב הילדים היו עם עגיליים באוזניים אך היום אני וכמעט לא רואה זה יפריע בבית הספר ! . תודה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (24) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות