8alon
מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 59476

חייל מהבסיס שלי מקומבן ולא מגיע בכלל לצבא, לדווח?

צחי בן 20 | כתב את השאלה ב-13/02/15 בשעה 16:32

יש לי חייל שמשרת איתי בבסיס ויש שמועות שהוא מקומבן כי הוא קרוב משפחה של אחד הבכירים בבסיס שלנו...
החייל התגייס רק לפני חצי שנה ומשרת איתי במפקדה של אחת החיילות והוא מגיע בערך פעם בשבועיים לצבא ולא עושה כלום
ברור לי ולכל החיילים בבסיס שיש פה איזה קומבינה ושהוא בכל ללא באמת משרת בצבא אלא רק מסמן V... או יותר מסמנים בשבילו בדו"ח 1.
זה קצת מעצבן ומרגיש לא פייר... שאנחנו צריכים לשרת 3 שנים והוא בגלל שהוא מקומבן הוא לא עושה כלום ובקושי מגיע לבסיס.
האם לדווח על זה למישהו?

כן

לא

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (16) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות