12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 6330

האקסית עזבה אותי, אני לא מפסיק לבכות ולא יכול לצאת מזה!

לא מתפקד בן 19 | כתב את השאלה ב-14/04/13 בשעה 18:17

יצאתי עם מישהי שנה ו9..בחודש האחרון היו בנינו הרבה בעיות..התחננתי שתחזור אלי ואני אשתנה..היא חזרה אלי ופשוט בלי חשק, היא לא רצתה שנדבר הרבה, זלזלה בי...
את כל הלב שלי הקדשתי לה וכל מה שלא היה לי נתתי לה וכל מה שרציתי ממנה זה רק טיפת אהבה(היא כמעט ולא החזירה לי אהבה כמו שרציתי אבל הסתפקתי במעט כדי להמשיך להיות איתה..)לפני חמישה ימים היא פשוט חתכה את זה סופית, תמיד היינו רבים נפרדים היא הייתה מתקשרת רוצה לחזור ומאז הפרידה האחרונה אני כאילו לא מעניין אותה...היא לא מתקשרת לא מחפשת אותי ולא כלום...
למרות שרוב הזמן היא התייחסה אלי לא כמו בת זוג אוהבת היא לה העריכה אותי , למרות שכל מה שיכולתי להקדיש מעצמי בשבילה הקדשתי, ויתרתי על עצמי כל כל הרבה רק כדי שתהיה מאושרת..והיא תמיד טענה שאני לוחץ עליה שאני קנאי יותר מדי היא לא מבינה שאני מאוהב לה בצורה והתנהגתי ככה כי פחדתי שתלך ממני..היום חברה שלה אמרה לי שהיא לא חושבת עלי בכלל ושיש לי מישהו אחר בראש שהיא רוצה אותו...אני לא מבין איך היא הצליחה להתגבר עלי ככה בקלות...איך כבר מישהו אחר...אני כל היום חושב עליה ובוכה אין לי חשק לצחוק או לחייך...כואבת לי המחשבה שזה באמת נגמר, ועוד יותר שהיא מאושרת ומאוהבת במישהו אחר כמו שלא הייתה מאוהבת בי...איך יוצאים מזה...הלב שלי שבור לחתיכות, אני מפחד לראות תמונות שלה עם גברים אני ישבר לחתיכות

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות