119alon
לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 76433

מכינה - לעזוב או להמשיך? לא הולך לי טוב למרות ההשקעה היחסית גדולה

סתיו בת 24 | כתבה את השאלה ב-22/06/15 בשעה 09:46

מתלבטת ואובדת עצות. אני בת 24, בבית הספר עשיתי 3 יחידות במתמטיקה. שאר הבגרויות שלי מאוד טובות, אבל אף פעם לא חשבתי שאני בן אדם ריאלי.
בגלל שלא מצאתי שום תחום שמעניין אותי, החלטתי לנסות להתמודד עם הפחד שלי ממתמטיקה שהיה לי כל חיי, ולנסות להתקבל ללימודי הנדסה,בגלל הבטחון שמובטח לאחר מכן. לא ידעתי מה באמת מכילים הלימודים, חשבתי שאם הפעם אשתדל ואתם הכל אצליח.
כרגע אני במכינה של מתמטיקה ברמת 5 יחידות כתנאי קבלה ללימודי ההנדסה וכבר בחודש הראשון של המכינה התחילו מצבי רוח די דיכאוניים.
אני מרגישה הכי טיפשה בכיתה, מרגישה שהמקום שלי לפרוח הוא לא שם, עצובה רוב הזמן, ללא חיי חברה. נכון להיום לא הולך לי טוב למרות ההשקעה היחסית גדולה, וזה גורם לי לחשוב שאולי כדאי לוותר כי לא לכל אחד זה מתאים.
מצד שני יש לי תקווה שאצליח לעבור ואני באמת משתדלת עד כמה שניתן.
הגעתי למצב שלפחות פעם בשבוע אני חושבת על מה הלאה.. ולא מוצאת תשובה.
מה לעשות? אם אני אעזוב איפה אעבוד? וגם אם אעבור בנס את המכינה, מי אמר שאצליח בתואר עצמו שהוא כמובן הרבה יותר קשה מבחינה מתמטית... אין שום נושא אחר שמעניין אותי, אני כבר בת 24 וללא כיוון.

לעזוב או להמשיך?

לעזוב

להמשיך

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות