45alon
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 82873

האמא רוצה להתגרש ולקחת חצי מהבית אבל לא מגיע לה, מה עושים?

צריך רישיון הורות בן 21 | כתב את השאלה ב-01/08/15 בשעה 19:45

שלום שמי עידו ואני חייל יומיות בסדיר בחיל הקשר...
אמא שלי היא לא מישהי שהייתי מגדיר בריאה בנפשה והיא תמיד היוותה עול כבד על חיי,מאז שאני זוכר את עצמי אני בפחד מהצעקות שלה שכשהייתי ילד הפכו גם לקללות ואלימות פיזית,יש לי בגללה מלא בעיות שאני מטפל בהם אצל פסיכולוג פרטי בלי שאף אחד ידע.
היא מתנהגת ככה גם לאבא שלי ולאחים ואחיות שלי כשגרו בבית(כולם יצאו בהזדמנות הראשונה שמצאו מישהו להתחתן איתו),אני הצלחתי לשמור על שפיות בקושי כי היא תמיד עובדת ערב ככה שלא ראיתי אותה חוץ מבסופי שבוע שם היא מתפרצת בערך כל סופ''ש שלישי וברגע שזה מתפרץ אי אפשר לעצור את זה וזה נמשך כמה ימים של עצבים ואוירה מאוד כבדה בבית(אוירה שתמיד יש בעצם).
לפי מה שהבנתי היא ככה מרגע אחרי שהתחתנו ולמרות שגם האבא לא מלאך אין לי מושג איך הוא שרד איתה כל השנים,זה לא מגיע לאף אחד יחס כזה אפילו לרגע אז 50+ שנה?!
היא תמיד צועקת שברגע שהיא תצא לפנסיה היא תתגרש ו"תראה לנו מה זה" ו...היא יצאה לפנסיה היום.
איך שהיא נכנסה היא כבר התחילה לצעוק ואחרי שעה שנמאס לי צעקתי עליה שלא תצעק עלי ומשמה זה רק החמיר...אין טעם לפרט אבל היא ככל הנראה תלך לרבנות בקרוב לפתוח בתהליכים,היא צועקת שהיא לא יכולה לסבול אותנו ושהיא רוצה חצי מהבית ולפי דעתי זה יהיה אי צדק גדול לתת לה באמת חצי מהבית כשאבא שלי שילם על 70% ממנו ושילם את -כל- החשבונות ועל חצי מהאוכל כל השנים הללו...זה כאילו היא תכננה את זה מהרגע הראשון,להתעלק עליו,לשגע את כולם ואז עוד לצאת המסכנה בסיפור...
יש משהו לעשות בנידון או שהיא באמת עכשיו תקבל חצי מהכל למרות שממש לא מגיע לה סתם ככה?
אני האחרון אז אין ילדים מתחת לגיל 18 וצילמתי את הסשן צעקות שלה לפסיכולוג אם זה עוזר...

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות