119alon
לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 83412

חושש שביולוגיה הוא לא תחום שמרוויחים בו כסף

ביולוג בעתיד בן 17 | כתב את השאלה ב-05/08/15 בשעה 19:12

היי,

יש לי ג'וק לביולוגיה, אני ממש מאוהב במקצוע הזה, ואני חושב שהוא סופר מעניין.
אני לומד ביולוגיה בתיכון, ולא יורד ממוצע 100, אני גם לומד פיסיקה מה שפחות מעניין אותי אך עדיין מצליח במקצוע.

אני פחות אדבר על אהבתי לביולוגיה, אני אדבר על החיים של אחרי התואר בביולוגיה.
יש לי מורה שעשה 2 תארים לביולוגיה, וכל מה שיצא ממנו זה מורה.
לפי דפדוף באינטרנט נוכחתי לראות, שבעל תואר ראשון בביולוגיה בכלל לא מוצאים עבודה, במומחיות שלו, שזה פשוט אבסורד שאחרי 3 שנים של למידה לתואר, והשקעה כספית בתואר, הוא שווה לנציג שירות לקוחות שמרוויח מינימום.
אני לא מתכוון לעצור בתואר ראשון, ואמשיך עד הסוף עם ביולוגיה, אבל במה אעבוד?
ולפי מה שראיתי באינטרנט, אין כל כך גו'בים שנותנים מספיק כסף לתנאי מחייה נורמאלים.

ביולוגיה זאת התשוקה שלי, ומצד השני של המתרס לא מרוויחים מזה כסף.
אני לא כ"כ מבין, רוב החוקרים הדגולים שבניהם אנדרו פייר או קרייג מלו, שגילו את rnai שזאת פריצת דרך לאנושות להבין את מקרי הסרטן, או למה אנשים נולדים הומואים ולסביות או להבין מחלות גנטיות, כמו מחלת הנטינגטון.
ביולוגים פשוט תורמים לעולם, ולא מרווחים מספיק כסף.
אין יושר בעולם הזה, בזמן שביולוג נלחם ב- HIV בשביל מציאת תרופה, ומקבל בקושי כסף, יצחק בלומנטל שלא עושה כלום בחייו, ולא תורם כלום לעולם, מגלגל מליונים.

השאלה שלי היא פשוטה, אתם מכירים/יודעים/עובדים בשביל להכיר, ביולוגים שמרוויחים משהו?
חשוב לי לעבוד, במה שאני אוהב, ולעבוד הכי טוב שאני יכול וגם להרוויח מזה.
כי, אם אתה עושה את מה שאתה אוהב, הכי טוב ולא מרוויח מזה גמול, זה לא שווה. את זה.

עדכון מביולוג בעתיד, שואל השאלה 2015-08-05 21:59:58

אני פחות רציתי לכתוב על הידע שלי בביולוגיה או ידע מוקדם בכמיה, ומה אני עוד לומד ומרחיב בבית ספר, כי זה לא חשוב.
אבל נתתם עצות, או יותר נכון רמזתם לשאלה, אז יש לי ידע דיי רחב בכימיה, אני לומד בבית.
בביולוגיה אני ממש לא ברמה התיכונית, אני מדפיס מאמרים בכל תחום אפשרי, אבל ממש מתמקצע בביולוגיה מלקולרית שזה תחום אחד ענק ומדהים שמסתעף לעוד תחומי ידע נוספים.
כמו כן, לא נדרש 5 יחידות כימיה כדי להתקבל לתואר בביולוגיה, אוניברסיטאות רואות בעין יותר טובה מי שעושה 5 יחידות פסיקה. את הכימיה ברמה הגבוהה, אלמד מקורסים באוניברסיטה.
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות