12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 234662

מה עושים בסיטואציה כזאת? מה היא מסתירה?

מבולבל בן 18 | כתב את השאלה ב-15/10/18 בשעה 16:15

אהלן,אני וחברה שלי ביחד כשנה וחצי,קשר טוב סך הכל חברים עוד מהתיכון(כעת היא בצבא ואני לפני צבא),אתן קצת רקע שתבינו במה מדובר,החברה שלי מאוד חברותית במיוחד עם בנים,שאת כולם אני מכיר ויודע שאין לה שום דבר איתם,לחברה שלי היה בעבר ידיד שבהחלט אפשר לומר "חיזר" אחריה ורק חיכה שאני והיא ניפרד,היא מכירה אותו עוד מלפני שאני והיא היינו חברים וגם אז הוא חיזר אחריה והיא לא הייתה חברה שלו,כנראה שזה בגלל החיצוניות שלו כי היא הייתה ידידה טובה מאוד שלו,בסופו של דבר אחרי הרבה נסיונות מצידו שתעזוב אותי ותהיה איתו כשלו,הבחור אמר לה שזה מפריע לו ושהוא אוהב אותה וניתק איתה קשר(כמובן שלפני זה הוא לא אמר תעזבי אותו ותיהי איתי,אלא פשוט ניסה לפלרטט בצורה מוגזמת).
כעת לעניין שקרה לי אתמול,חברה שלי חיילת כחודש וחצי,לא קרבית חוזרת כל סופש,בכל מקרה אתמול נפגשנו כרגיל ועשיתי משהו שאני לא עושה בדרך כלל אבל כן נכנסתי לוואטספ שלה,אני מסתכל ורואה איזה בחור מפלרטט איתה,ראיתי את זה אולי 20 שניות מחשש שהיא תחזור אבל הם דיברו במצב יומיומי,מה שהיא שלחה לי היא שלחה גם לו,והוא פלירטט איתה על ימין ועל שמאל,מבחינתי אחד כזה זה סוס טרויאני לקשר,כמו שהיה בעבר,השוני ממה שהיה בעבר זה שהוא נראה יותר טוב מאלה עם העיניים הכחולות והחרטא הזה,ומה20 שניות שראיתי הוא גם יודע לפלרטט וליצור שיחה יותר מהקודם.(רק רוצה להדגיש שאין לי כאן חוסר ביטחון,אני יודע שאני נראה טוב ולא מתבייש להגיד שגם בנות התחילו איתי בזמן שהייתי איתה בקשר,כמובן שישר דחיתי אותן ומצאתי נושא שיחה לדבר על חברה שלי.(היא לא יודעת מזה)
בכל מקרה ישנו ביחד וכשקמתי בבוקר והיא הלכה שוב רציתי להסתכל בשיחה שלהם לראות עוד קצת מה היה שם כי ה20 שניות שקיבלתי לא הספיקו,ואז קלטתי שהיא מחקה את השיחה,בנקודה הזו איבדתי את הלגיטימציה לדבר איתה עליו משום שהיא לא יודעת בכלל שהסתכלתי לה בשיחה,מה גם שזה כמובן עורר בי עוד יותר חשד,אם אין לך מה להסתיר ואת חושבת שמה שאת עושה לגיטימי למה החלטת למחוק? האופציה שאני קנאי קיימת,אבל אם במקרה כזה לא אמורים לקנא אז מתי כן?
רק רוצה לציין שהיחס שלה אליי אתמול היה רגיל,בכל מקרה אני כן ארצה לפתוח איתה את הנושא ולא אחכה בחיבוק ידיים לראות אם מתפתח ביניהם משהו או לא,היא אומרת לי תמיד שמבחינתה בגידה זה דבר מגעיל וכאלה,אבל אחרי דבר כזה שאני רואה ובמיוחד זה שהיא מחקה את השיחה איך אפשר לחשוב את אותו דבר?
בכל מקרה השאלה היא איך אני פותח איתה את הנושא? היא לא יודעת שראיתי את השיחה ומחקה אותה.
עוד קצת רקע אחרון ל20 שניות שיחה שראיתי: היה שם לבבות מצידו כמובן ופלרטוטים מוגזמים,שיחה על בסיס יומיומי יותר ממה שהיא מדבר איתי,באחד הימים היא אמרה שהיא הולכת לישון אמרה לי לילה טוב,והיא פשוט נשארה מחוברת עוד איזה 20 דקות,רק צריך לעשות כאן אחד ועוד אחד בשביל להבין.
גם אתמול כשהייתי אצלה הבחור שלח הודעות,היא דאגה להסיט את הפאלפון כשזה קרה ואני יצאתי מטומטם כי זו הייתה ההזדמנות שלי לשאול עליו(למרות שזה היה לפני שקראתי תשיחה).

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות