99alon
מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 344439

יצאתי בשאלה לפני שנים ועדיין ריקודים מעורבים מוזרים לי, מה לעשות?

אנונימי בן 28 | כתב את השאלה ב-25/01/22 בשעה 19:40

אני כבר שנים לא בחברה החרדית. אני חילוני. אבל עדיין אני מרגיש לא שייך והמון דברים מוזרים לי. מוזר לי מאוד זה שבנים ובנות רוקדים ביחד במסיבות. זה נראה לי כמו משהו מאוד מוזר. אין לזה קשר לאמונה כי עובדה שאני כופר גמור ולא מאמין בכלל ואוכל חזיר ולא שומר כלום. אבל הקטע הזה של הערבוב בין בנים לבנות קשה לי. אני חושב שאולי מעבר למדינה אחרת יותר חילונית (כי ישראל החילונית נחשבת דתית יותר ממדינות אחרות) אולי יעזור לי. הבעיה שבגלל הקוונה ושלא היה אפשר לצאת מפה לפני שנה תחלתי כבר תהליכים פה וקשה לחתוך ולעזוב הכל. מה גם שגם שם לא הכל ורוד וזה קשה לעבור למדינה אחרת. מה לעשות? איך להתמודד?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (8) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות