99alon
מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380693

מתקשה מאוד מבחינה חברתית עם גברים ועם נשים ולא יודע מה הסיבה, עצות?

בדוי בן 22 | כתב את השאלה ב-23/04/24 בשעה 13:31

היי קהילה, אני גבר בן 22 אחרי צבא וכמו שהבנתם אני מתקשה מאוד חברתית. אף פעם לא ממש הבנתי למה. היו לי כל פעם חבורות חברים שהתפרקו לגמרי ולפי טענותיהם זה בגללי. החבורה הראשונה התפרקה עוד בתיכון כי אחד החברים טען שבת זוגתו הייתה ״מאוהבת בי״ בסתר וזה גרם להמון ריבים בתוך החבורה כאילו שזו אשמתי.. כמובן שמעולם לא היה לי איתה כלום וגם לא הסתכלתי לכיוונה, בכל מקרה נידו אותי מהחבורה. לאורך השנים אחר כך היו לי חברים בודדים ומועטים, היו לי חברים בצבא שהקשר איתם לא ממש החזיק אחרי, חוץ מהבנות שם שלפעמים אני עדיין בקשר. בכלל רוב התיכון והיסודי והחטיבה, מירב החברות שלי היו נשים אם להיות כנה. אבל הבעיה איתן שבסופו של דבר אתה מגלה שיש מניעים נסתרים אם אתם יודעים למה אני מתכוון וכמובן שהידידות מסתיימת. לאחר הצבא הכרתי כמה חברים חדשים והקמנו חבורה שחלקם היו חברים ישנים שנשכחו. הינו יוצאים למשך תקופה של שנה פחות או יותר עד שחבר שלי נפרד מחברה שלו שהיו שנתיים ביחד. או שהיא נפרדה ממנו, לא ממש זוכר. מייד להפתעתי אני הואשמתי וכשניסיתי להבין מה קרה קיבלתי תשובה בטלפון בסגנון של ״אם לא היית בא כל פעם עם הבגדים האלה שלך והשיער ומחייך כל הזמן אולי המצב היה שונה״. כאילו אם אני עושה משהו לא בסדר אפשר להעיר לי זה בסדר אבל אני לא מבין מאיפה זה בא זה כאילו שאני עשיתי משהו רע אני לא ניסיתי אפילו לפלרטט איתה ואפילו לא בצחוק. חוץ מזה שחבר אחר שלי התעצבן עליי כשאקסית שלו ניסתה לפנות אליי באינסטגרם. בכל מקרה נשארתי עם חבר אחד שאיתו אני בקשר מהחטיבה והוא בן אדם מדהים באמת אבל כל השאר זה פשוט קטסטרופה אפילו לא היו מזמינים אותי כשהם היו יוצאים למסיבות בטענה ש״איתו אף בחורה לא תפנה אלינו״ לא אשקר במקומות כמו מועדונים או דנס ברים אני מקבל תשומת לב מנשים כמובן כי זה מהות המקום אבל זו ממש לא סיבה לנדות בן אדם. אני מנסה להבין מה הבעיה בהתנהגות שלי שגורמת מכל כך הרבה אנשים להסתייג ממני.

מי הבעייתי

הבעיה בך

הבעיה בהם

אחר בתגובות

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (12) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות