99alon
מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 355811

סובל מדיכאון ואני מיואש, לא יודע מה לעשות עם עצמי ואני לא רוצה לוותר, מה לעשות?

עמית בן 20 | כתב את השאלה ב-08/08/22 בשעה 14:43

לא כל כך בטוח איך להתחיל. כבר הרבה שנים שאני סובל מדיכאון, ולאט לאט דחפתי את כל החברים שלי החוצא עד שנשארתי לבד.

לא משנה כמה אני מנסה ליצור קשר עם אנשים אף אחד לא רוצה להיות ליד בן אדם שכל הזמן דיכאוני, אתרי היכרויות לא עובדים לי, וההרגשה של שנאה עצמית וריקנות רק נהיית חזקה יותר עם הזמן. לא משנה לכמה פסיכולוגים אני הולך, או כמה תרופות אני לוקח, או כמה אני מיישם את מה שאומרים לי, אני פשוט מרגיש גרוע יותר.

אני פשוט מיואש, אני לא יודע כבר מה לעשות עם עצמי. אני לא רוצה לוותר, ואני ממשיך לרדוף אחרי רגע אחד שבו אני יכול להגיד לעצמי שאני שמח שאני חי, אבל הוא לא מגיע.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות