99alon
מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 378841

כבר שנה שהתחלתי להתעניין בדתות וחושב על אסלאם, כדאי להתאסלם?

אנונימי בן 23 | כתב את השאלה ב-29/02/24 בשעה 12:37

שלום
כבר איזה שנה שהתחלתי להתעניין בדתות אחרות ומפה לשם התחלתי להתעניין באסלאם,המוסלמים טוענים שכל הפסוקים בקוראן על רצח לא מאמינים הם פסוקים שהוצאו ממשמעותם ,הם גם טוענים שיש הרבה תגליות מדעיות שרמוזות בקוראן,למרות שיכול להיות שפשוט מצאו פסוק לא ברור והוציאו אותו ממשמעותו.

הם גם טוענים שהקוראן הוא יצירה שאף אחד אחד לא הצליח להרכיב,למשל הם טוענים שיש המון מילים מנוגדות שמופיעות במספר זהה בקוראן,מנגד הם טוענים שהנישויים ויחסי המין ביין מוחמד ועיישה בת ה6 או 9 או שגילה מוגזם והיא הייתה בגירה יחסית לעובדה שמעט מקורות מהחדית' תומכים בזה והרבה דווקא תומכים בסברה שהיא הייתה בגיל שציינתי.

המוסלמים לדידם יטענו שבאותה תקופה ילדות יותר בוגרות אז דברים ותירוצים כאלו אבל אם הם טוענים שמשהו בקוראן לא רלוונטי לזמננו אז אפשר להגיד שעוד דברים לא רלוונטים לזמננו ויש גאן סתירה רצינית.

בקשר למלחמות של מוחמד הם טוענים שמי שמוחמד נלחם נגדם הפרו הסכמים אז בגלל זה מה שהוא עשה זה בסדר,גם החזקת עבדים ושפחות מין באותה תקופה לדידם זה בסדר אבל הם מתעלמים בהטענה שהצגתי להלן..

בכל מקרה אשמח לחוות דעת,חשוב לציין שאני לא בא לפגוע באמונה של משהו רק הצגתי את מה שקראתי,וזה לא אומר חס וחליחה שאלך להרוג משהו.

אז מה כדאי לעשות?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (13) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות