5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 378950

היינו בצימר ליום הולדת והתעצבנתי כשסירבה לרדת לי ואמרה שאני כפוי טובה, מי צודק?

אחד בן 30 | כתב את השאלה ב-03/03/24 בשעה 13:53

היי חברים צריך עצה
לפני כמה ימים חגגתי יום הולדת 30.
אישתי ארגנה לי טיול הפתעה והזמינה לנו צימר וארוחת ערב במסעדה יוקרתית וקנתה לי במתנה שעון יפה וממש השקיעה, אבל אחרי הארוחת ערב כשחזרנו לצימר וניסיתי לקדם את העניינים למיטה היא אמרה שהיא סחוטה אחרי הנסיעה וכל המאמץ של הארגון
ואז כשסוף סוף הצלחתי לשכנע אותה היא סירבה לרדת לי ואמרה שהיא עייפה מדי. התעצבנתי קצת ואמרתי לה שזה יום ההולדת שלי וזה גם לא שהיא עושה את זה ביום יום ולא חשוב נלך לישון
ואז היא התחילה לצעוק שאני כפוי טובה ושאחרי כל מה שהיא עשתה אני לא מעריך. ניסיתי להסביר לה את הצד שלי אבל לא היה עם מי לדבר ומאז אנחנו בקושי מחליפים ביננו מילה.
אני לא יודע אם היא צודקת ואני כפוי טובה או שאני צודק? אשמח לעזרה.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (29) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות