5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380213

יש לי פנטזיה שבעלי המקובע ממש נגד לממש, מישהו יכול להסביר לי מה הסיפור?

אנונימית בת 28 | כתבה את השאלה ב-08/04/24 בשעה 14:14

מקווה שלא יחשבו שזה טירלול כי באמת אני מנסה למצוא תשובות מועילות !!

מאז ומתמיד הייתי בחורה מאוד מינית ופתוחה
עם האקס שלי שהיה הרבה יותר פתוח מבעלי אהבתי לצפות בפורנו ולנסות כול מני תנוחות
אבל בעלי היקר סגור ומקובע ממני בהרבה
90 אחוז מהסקס תמיד באותה תנוחה
תמיד מתחיל ונגמר אותו דבר
יש המון דברים שהוא לא מוכן לנסות ובסדר אני לא לוחצת כי הוא גם אמור להנות מזה בסופו של דבר
אבל יש לי פנטזיה שהיא לא כזאת הזויה לדעתי והיא לרדת לו בזמן שהוא צופה בפורנו
הצעתי לו שנבחר ביחד סרטון שעושה את זה לשנינו ושיתן לי לזרום משם
הוא לא מוכן לנסות
בהתחלה אמר שהוא לא רוצה לראות אותי מסתכלת על גבר אחר
הצעתי סרטון רק עם נשים וגם פה סירב בטענה שבפורנו יש פצצות על ואחרכך זה יכול להוריד לו ממני כי לא אני לא נראית כמו כוכבת פורנו וזה סתם מיותר
שזה גם חרטא לדעתי כי הוא מאוד נמשך אלי ועם כול הכבוד לכוכבות פורנו אני נראית לא רעה
הוא פשוט מקובע ומעצבן !!!!
האם מישהו מהגברים פה יכול להסביר לי מה הסיפור ???

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (13) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות