5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 379432

הכמות שחברה שלי רוצה יותר מדיי בשבילי, כמה פעמים ביום גבר צריך לספק את האישה?

עומר בן 25 | כתב את השאלה ב-17/03/24 בשעה 17:54

חברה שלי התרגלה שאנחנו עושים את זה פעמיים ביום כשקמים בבוקר וכשהולכים לישון בערב. אני מאד אוהב אותה אבל קצב של פעמיים ביום לפעמים יותר מדי בשבילי. זה לא שאני לא רוצה אבל מדי פעם זה פשוט לא עובד כי אני צריך קצת יותר מנוחה. היא לא מוכנה להסתפק בפעם ביום ולוקחת את זה אישית. היא זורקת כל מני הערות כמו שאולי אני פחות אוהב אותה או שכבר לא נמשכך אליה כמו פעם. היא הכריחה אותי ללכת לאורולוג והוא אמר שגם פעם ביום זה תקין לחלוטין ואין לי בעיה.
רציתי לדעת כמה פעמים ביום גבר צריך לספק את האישה בלי שהיא תחשוב שהוא לא אוהב אותה? ואם באמת נשים לא מבינות שלפעמים זה לא תלוי בנו וזה לא שאנחנו לא אוהבים פשוט צריכים יותר זמן מנוחה?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (15) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות