119alon
לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380130

לא התקבלתי ללימודים ודיי מאוכזב כי בטוח שפספסו אוצי, איך להמשיך מכאן?

צייר מלידה בן 29 | כתב את השאלה ב-04/04/24 בשעה 13:33

היי,
נרשמתי ללימודים בבצלאל והודיעו לי שלא התקבלתי. אין לי באמת מושג מה הייתה הסיבה כי הם לא אומרים, אבל זה פחות משנה.
בד"כ המדד לקבלה לתחומים האלה נעשה באופן שרירותי בצירוף דעות פוליטיות "נכונות" ובד"כ אלה שמתקבלים מגיעים מאזורים גיאוגרפים מסויימים מאוד לרוב, ואין נוהל כזה או אחר שנותן כללים ברורים כמו בקבלה לתארים בתחומים אחרים.
החלום שלי תמיד היה להתקדם בתחום האומנות והעיצוב הגרפי שזה הדבר שאני יודע לעשות הכי טוב. הייתי עושה קורסים במהלך השנים עד שהחלטתי לעשות תואר כדי לקבל יותר כלים ולמנף את עצמי למעלה.
האופציה היחידה שלי לנסות שוב להתקבל זה להרשם שנה הבאה ולקוות לטוב, הבעיה שאין לי ארובה לכך שאתקבל. אני כבר בן 30 עוד מעט ולהיות סטודנט בתקשורת חזותית בגיל כזה זה נחשב למבוגר ואם אתקבל אתחיל את הלימודים בגיל 31 ואם לא אתקבל אז שרפתי עוד שנה בשביל המתנה.

בכל אופן...אני דיי מאוכזב כי אני בטוח שפספסו אותי....אבל עדיין אני רוצה להמשיך להתקדם בזה ולא יודע איך. מה הייתם עושים במקומי? אילו אלטרנטיבות יש ללעשות תואר בתחום? איך אוכל להמשיך למנף את עצמי?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות