119alon
לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380704

עושה תואר ראשון ולא אוהב את מה שאני לומד, חבל לי על כל הכסף שאני מוציא,מה לעשות?

בלייק בן 20 | כתב את השאלה ב-22/04/24 בשעה 12:53

התחלתי מסלול תואר ראשון במדעי הרוח בפתוחה לפני חצי שנה כבר סיימתי קורס אחד וקיבלתי עליו 6 נקודות זכות. את התואר הזה אני עושה בשילוב עם המכללה שלי שמאפשרת לעשות תואר במדעי הרוח בנוסף ללימודי תעודה שלהם, יש גם אופציה לסיים את הלימודים במכללה שלי בלי תואר ראשון אבל הלכתי עליו בכל מקרה מתוך מחשבה של "למה לא?" וגם מתוך לחצים מהמשפחה

הבעיה היא שאני לא אוהב את הקורסים של התואר במיוחד, הם לא מעניינים אותי ואני לא מתחבר אליהם. כשניסיתי לדבר עם ההנהלה של המכללה שלי בקשר למה לעשות אמרו לי שזה מה שיש ושלהרשם לקורסים אחרים שלא מתקיימים במכללה שלי סתם יעשה לי בלאגן אבל באמת חבל לי על הכסף שאני מוציא על הדברים האלה ואני באמת לא מבין בשביל מה אני עושה את כל זה, מה לעשות?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות