124alon
בית, שכנים ושותפים בית, שכנים ושותפים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380477

השכירות כוללת הכל חוץ ממים וחשמל, בעל הדירה דרש תשלום על החלפת בלון גז, מי טועה?

יולי בת 24 | כתבה את השאלה ב-15/04/24 בשעה 10:46

אני נמצאת ביחידת דיור, כשחתמתי על חוזה היה רשום שהתשלום השכירות כולל בתוכו הכל חוץ מחשמל ומים שצריך לשלם בנפרד כל חודש לבעל הדירה, אחרי חודש שגרתי בדירה הייתה דליפה בבלון גז והיינו צריכים לשלם לטכנאי שיחליף אותו, בעל הדירה הזמין לנו בלון חדש והתקינו לנו אותו, עבר כמה זמן ובעל הדירה הביא לנו קבלה ודרש תשלום על הבלון גז, אני לא חושבת שאני צריכה לשלם עליו מכיוון שמצוין בחוזה שאני צריכה לשלם רק על מים וחשמל וכל השאר נמצא כבר בתוך דמי השכירות.
האם אני טועה או הוא? אשמח לעזרתכם.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות