123alon
עבודה וקריירה עבודה וקריירה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 381102

קשה לי בעבודה החדשה, לא מקבלת מספיק הפסקה ויותר מדיי משמרות, מה לעשות?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-02/05/24 בשעה 10:59

שלום לכולם.
אז ככה, התחלתי עבודה חדשה לפני בערך שבועיים בחנות בגדים ונעליים של מותג מוכר..
אני עדיין צעירה מן הסתם אז גרה אצל ההורים ובאמת מקבלת המון ואף פעם לא חסר לי וברוך השם באה מבית טוב, אז העבודה זה מתוך בחירה, אבל רציתי שדווקא בעניין הכספי תהיה לי איזושהי עצמאות כדי שאוכל לממן את עצמי בצורה חלקית, כמובן שלא אשלם על עצמי עכשיו באופן מלא.
בקיצור התחלתי לעבוד במשרה חלקית והשכר מעולה ויש בונוסים מטורפים, אבל העבודה קשה מאוד, שמונה שעות על הרגליים ועוד יש לי דלקת בברך שהעמידה רק מחמירה אותה, והפסקה של רבע שעה.. לפי מה שקראתי בחוזה ההפסקה עומדת על כ45 דקות במצטבר למשמרת אבל המנהל טוען שיש לי 15 דק הפסקה.
בנוסף המשרה חלקית הכוונה ל3,4 משמרות בשבוע, והמנהל משבץ אותי לחמש משמרות בשבוע!!
דיברתי על זה עם אחת העובדות שהתחברתי אליה והיא אמרה לי שגם לה הוא היה עושה את בהתחלה.
אני לא יודעת אם יש לי זכות להתלונן ולדרוש או שאני מגזימה אז אשמח לדעתכם בנושא.
דרך אגב אני מוכרנית מעולה, בשלוש משמרות עשיתי מכירות בסכום של 66,000 שקל. מסביב אומרים לי שאם אני עובדת טובה אני צריכה לדרוש, אבל זאת פעם ראשונה שאני מרוויחה משכורת ככה שאין לי מושג איך להתנהל. אבל המשמרות האלה לוקחות לי המון זמן מהשבוע בנוסף לזה שלא סיימתי עדיין בגרויות ואני שוקלת לתת חודש נוסף ולהתפטר כי קשה לי נורא גם מבחינת העמידה הזאת על הרגליים ועושים לי טובה שנותנים לי רגע לשבת וגם מבחינת הזמן המוגזם שזה תופס לי..
בקיצור, אשמח לדעות ועצות במיוחד מכאלו שיש להם ניסיון והתמודדו עם זה בעבר. תודה!

האם להמשיך בעבודה?

תני לזה חודש חודשיים

לא

תמצאי עבודה אחרת שעונה על הדרישות שלך

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות