123alon
עבודה וקריירה עבודה וקריירה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 381132

מבולבלת בנתיב קריירה לאחר השחרור, להמשיך לעבוד, לעשות פסיכומטרי או לקחת חופש?

מבולבלת בת 21 | כתבה את השאלה ב-02/05/24 בשעה 13:55

היי כולם ,
השתחררתי באוגוסט 23, אני עובדת דרך חברת קבלן בחברה בטחונית מפורסמת ממש בשכר שעתי 40 לשעה ,תנאים סוציאליים בסיסיים שמגיע על פי חוק כך שיוצא לי 7 בחודש .
אני עובדת מזה 8 חודשים בתפקיד Helpdesk במוקד תמיכה טכנית כך שהעבודה ביום יום נורא דורשת ואין באמת חופש יותר. מידי וזה רק שיחות .
מצד אחד אני כן רוצה להתפטר כי העבודה כבר מזה כמה חודשים לא נעימה לי ברמת חשיבה על דרכים איך לא להגיע לעבודה ומצד שני אני אוהבת את ההכנסה הכלכלית ולא להיות תלוייה באף אחד.
נורא מפחדת לעזוב לפני שיש לי שם שנה ,אך מצד שני אני פשוט לא נהנת מהעבודה , האנשים מדהימים ואני כל יום מגיעה למצב שאני אומרת לעצמי טוב מחר אני אתפטר, וזה לא קורה ,בעיקר מחששות של אם אני אשאר בלי כסף או האם זו טעות?
אני מנסה לחשוב אם להתחיל ללמוד לפסיכומטרי ולהתפטר מהעבודה כי אני די בטוחה שלא אוכל לעשות גם וגם כי אני קמה ב6 בבוקר וחוזרת בכמעט 18:00בקיצור אשמח לייעוץ
אין כיוון למה אני רוצה ללמוד

איך להמשיך מכאן?

להתפטר ולהתחיל ללמוד לפסיכומטרי

לנסות לבקש חצי משרה ולהתחיל פסיכומטרי

להמשיך לעבוד שם לשנה בשביל ניסיון ( לא בטוח שזה התחום שארצה

הצעה אחרת למטה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות