45alon
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 260775

הורה שאומר דברים שקריים על ההורה האחר, מה אפשר לעשות במצב כזה?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-09/07/19 בשעה 09:23

שלום לכולכם, יש משהו שנורא מציק לי בזמן האחרון, ואני מרגישה שאני חייבת לשתף. אני דודה לשלוש בנות מדהימות שהגדולה מהן היא מאומצת. אחותי (האמא שלהן) גרושה מהבנאדם שאיתו היא אימצה את הבת הגדולה כבר כמה שנים. תמיד היו בעיות לגבי אצל מי היא תגור אבל הכל היה בסדר בסך הכל עד עכשיו (היום היא כבר בת 14 וחצי).
אני יודעת לא מה עובר לגרוש של אחותי בראש אבל הוא ממש גורם לאחיינית שלי לפחד ממנה. הוא אומר לה כל הזמן כשהיא הייתה קטנה אמא שלה הייתה שמה אותה במכונת כביסה ומפעילה אותה, נועלת אותה בחדר במשך ימים ולא מאכילה אותה. עכשיו היא כבר לא ראתה אותה חודשיים כי היא חושבת שהיא אמא רעה.
אני יודעת שזה לא ענייני כל המצב הזה, אבל זה פשוט מגעיל אותי. מה אפשר לעשות במצב כזה??
משטרה בטח מן הסתם זה לא המקום לפנות אליו בטח, אבל מה כן אפשר לעשות? בית משפט, משהו??

אשמח אם תכתבו את דעותיכם על המצב ומה אתם חושבים שאפשר לעשות.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות