45alon
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 377324

חושבת שאחי אדם רעיל ורע ולא נוח לי במחיצתו והחלטתי לנתק קשר, הייתם פועלים כמוני?

עצובה בת 37 | כתבה את השאלה ב-21/01/24 בשעה 15:27

אני חושבת שאחי אדם מרעיל ורע.
כל הזמן מתנכל לי.
מעיר בלי סוף על כל דבר, על כל מילה או פעולה שאני עושה. למשל, פרסמתי מודעה באתר של יד2 כזה, והוא טען שמה שכתבתי לא בסדר, שלא ניסחתי טוב, ודרש שאמחוק את זה.
לא מחקתי. עובדה שבסוף ענו למודעה.
בנוסף, הוא כל הזמן גוער בי כמה שאני לא בסדר בסיטואציה מסויימת, שכלל לא קשורה אליו, והוא פשוט היה בסביבה והחליט להעיר ולצעוק עלי.
הוא גם קובע איתי משהו, אני מפנה מזמני והוא מבטל שוב ושוב כבר כמה פעמים בתירוצים שונים. ולדעתי זה ממש זלזול.
הוא גם כל הזמן תוקע לי משפטים כמו 'חיה ותן לחיות' או 'אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך' וכל מיני ביטויים כאלה כשהכוונה שלו היא להראות לי שאני זו שלא בסדר.

מול אחרים הוא מציג את עצמו הכי נחמד והכי מנומס והכי חביב על כולם.
מוציא אותי שאני פוגעת בו ואנשים מאמינים לו!!! זה מה שהכי כואב לי.
אף אחד לא יודע איך הוא מתנהג אלי.
אני מרגישה שהוא ממש טיפוס רעיל ולא נוח לי במחיצתו. וכל ההתנהגות הזו נמשכת שנים על גבי שנים.
אני מרגישה שאני הולכת על ביצים לידו ונשבר לי.
אני רוצה לנשום אני רוצה להרגע בלי לחשוש מכל תגובה שלו.

בסוף גם לי קפץ הפיוז וכעסתי וצעקתי.
החלטתי לנתק כל קשר. פשוט להתעלם ממנו לגמרי. לגמרי. כמו אוויר.
מצד אחד אני נושמת מצד שני קשה לי כי הוא אחי.
האם הייתם פועלים כמוני במצב הזה?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (10) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות