12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 380553

מצבנו הכלכלי והזוגי לא מזהיר, החליטה להגיש נגדי בקשה לישוב סכסוך, מה כדאי לעשות?

אליהו בן 31 | כתב את השאלה ב-18/04/24 בשעה 10:34

אני ואשתי כבר 10 שנים יחד מצבנו הכלכלי לא מזהיר וגם הזוגי אשתי אישה עדינת נפש וחכמה והבעיה שכל הקשר המיני שלנו כל השנים ממש לא טוב יש לנו 3 בנות קטנות והגדולה עולה לכיתה ג והקטנה לכיתה א אני לא רוצה לפרק את החבילה אבל אני ממש סובל .בחיים שלי לא היה לי קשר מיני נורמלי ואני כל הזמן סובל מהעדר חיי מין תקינים. היא טוענת שהקשר המיני גרוע בגלל שאני אומר דברים פוגעניים שגורמים לריחוק אבל אני סובל ופורק את הסבל בגלל כל הנושא ונוצרה לולאה של ריחוק אחד מהשני עד שהיא החליטה להגיש נגדי בקשה לישוב סכסוך ,היא לא סגורה על עצמה ורוצה לתת סיכוי לזוגיות אבל השאלה האם כדאי או לא כדאי סוף סוף יש לי 3 בנות שאני משקיע בהן את נשמתי והן מאד אוהבות אותי ןאני יודע שיגרם להן נזק עצום בגלל כל הסיפור ומה גם המצב הכלכלי הלא מזהיר.מה דעתכם?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות